Geef je op voor de mini-sneeuwshoots in Middenmeer of Wieringerwerf!

Moodboard

Fotoshoot in de Sneeuw

De hierboven getoonde foto’s zijn een impressie. Ik hoop de foto’s in eenzelfde soort stijl te maken, maar dit zijn voorbeelden van andere fotografen.
(v.l.n.r.: Michele Coleman Photography, Kristi Alyse Photography, Ирина Недялкова, Елена Михайлова (2x), Alisha Gregson Photography, Kristi Alyse Photography, Annawithlove Photography

Er is sneeuw voorspeld! En wat is er nu leuker dan prachtige winterfoto’s te laten maken door een professioneel fotograaf?

Wat houd een mini-sneeuwshoot precies in?
– 15 minuten foto’s maken op een van de vaste locaties
– je ontvangt alle best gelukte foto’s digitaal en in hoge resolutie
– je mag zelf leuke items meenemen, zoals een slee
– en dat allemaal voor €55,-

(bij het officieel boeken van een shoot ontvangt u de factuur. Na betaling ontvangt u z.s.m. de digitale foto’s)

De mogelijkheden

Mochten de weersomstandigheden alles toelaten, dan hebben we ons ook absoluut  nog te houden aan de corona maatregelen. Kom daarom niet met complete families naar de fotoshoot. Dan ben ik genoodzaakt jullie terug te sturen! Zie hieronder wat de mogelijkheden zijn qua combinaties die op de foto mogen.

Corona-proof fotoshoot

De foto’s hierboven zijn gemaakt door: (v.l.n.r.) Jordan Voth, www.amylucy.com, Kristi, Alyse Photography

De locaties

Als het uiteindelijk maar één dag mogelijk is om mini-sneeuwshoots te organiseren, zal dit plaatsvinden in Middenmeer, bij de ingang van het bosje bij de Alkmaarseweg.

Als het mee zit, wil ik meerdere dagen shooten en de mini-sneeuwshoots dan verdelen over 2 locaties. De tweede locatie is bij het Dijkgatbos, ter hoogte van de weg naar De Snippenwei.  

Als je je opgeeft via onderstaand formulier, zit je nog nergens aan vast! We weten niet wat het weer doet, dus opgave is vrijblijvend. Zodra we zeker weten of en wanneer de sneeuw gaat vallen, maken we officiële afspraken.