Karin van Zwol
Karin van ZwolGezinsshoot
Read More
Superblij met de foto's van onze gezinsshoot! Persoonlijk vind ik mezelf altijd 'gemaakt' op de foto na een shoot 🙃 en nu zijn ze allemaal lekker spontaan, mooie warme kleuren én composities! Vooraf hadden we een beetje gekeken wat we wilden. Willeke had geduld, goede suggesties en opmerkingen voor de puntjes op de i! Daarom geen lelijke prullenbakken in beeld, het juiste licht en de leuke details! Kortom: aanrader!
Jan en Linda
Jan en LindaBruidsreportage
Read More
Wat waren we blij met jou als fotograaf. Ondanks dat we alletwee helemaal niet van foto's houden heb je ons op ons gemak gesteld en was het fotomoment een relax en fijn moment om onze dag mee te starten. Ook kregen we de eerste foto's al super snel dus konden we er gelijk van genieten. Fijn dat het fotoalbum ook in overleg gemaakt werd. Zo konden we precies aangeven welke foto's wij in het album wilde. We zijn erg blij met onze foto's en kijken terug op een hele mooie dag die jij prachtig heb vastgelegd!
Hans en Korrie
Hans en KorrieBruidsreportage
Read More
Wij waren ontzettend tevreden over Willeke als fotograaf op onze trouwdag. Het contact was heel prettig, we voelden ons op ons gemak tijdens de fotoshoots, ze was zeer flexibel met al onze wensen, ze was niet hinderlijk opvallend aanwezig, en de foto's zijn schitterend geworden!
Alieke Lozeman
Alieke LozemanGezinsshoot
Read More
Leuke en gezellige fotograaf! Ze heeft oog voor detail bij het maken van de foto's. Echt super! Dus niet twijfelen als je nog een fotograaf zoekt! Je moet gewoon bij Willeke zijn 🙂
Thijs and Jessyca
Thijs and JessycaBruidsreportage
Read More
Willeke was very attentive throughout the whole process since before our wedding until we received our album. She came up with ideas but was also receptive of our own wishes. She's also a very friendly and polite person, making it more comfortable for us during the photoshoot. The photos looked great, very spontaneous and high quality. They will be a very special souvenir of our great day. The album was very nice and well put together. Also, she was able to communicate in English perfectly, which was very important to us. We have no complaints and would definitely recommend her work!
Bert en Durkje
Bert en DurkjeBruidsreportage
Read More
Familieleden lieten ons een fotoshoot zien die gemaakt is door Willeke. Hierover waren wij enthousiast. Op haar site zagen wij meer van haar werk wat ons enthousiasme bevestigde. Willeke is spontaan en open en gaat graag een uitdaging aan. Het maken van de foto's was goed voorbereid, de locatie van te voren goed in kaart gebracht en een fotoroute uitgestippeld. Op een ontspannende manier, op deze voor ons toch spannende dag, zijn de foto's gemaakt. Dat is terug te zien in het resultaat. De foto's zijn heel mooi, geven een natuurlijk beeld van de dag en passen bij ons, maar ook bij de eigen stijl van Willeke. Na onze trouwdag hebben we een goede terugkoppeling met Willeke gehad, waarin zij open stond voor feedback. Met goede adviezen van Willeke hebben wij een keuze gemaakt voor de uitvoering van ons album. Wij zijn tevreden, Willeke een ervaring en wij een schitterend album rijker! Foto's van Willeke, je blijft er naar kijken! 
Robert en Annette
Robert en AnnetteBedrijfsfotografie
Read More
We kunnen er niets anders van maken: Willeke je foto’s zijn geweldig! We wilden met onze website een verhaal vertellen, maar met de foto’s van Willeke komt dit verhaal tot leven.  Het was ontzettend moeilijk om een selectie te maken uit al die fantastische foto’s. Het is gewoonweg genieten! Super bedankt Willeke! (Ze is trouwens ook een hele goede jongerenwerkster) Liefs, Robert en Annette Louwsma
Previous
Next