Kies de reportage die bij jou past!

De mogelijkheden van Willeke Photography:

Fotoshoot

195 vanaf
 • 1 tot 8 personen
 • Uitgebreide shoot op locatie
 • Inclusief ± 30 digitale foto's in hoge resolutie
 • Exclusief reiskosten buiten Middenmeer (25 ct per km)

Bruids reportage

1225 vanaf
 • 6 uur fotografie
 • Minimaal 300 digitale foto's in hoge resolutie
 • Inclusief luxe trouwalbum
 • Preview binnen een paar dagen

  Inclusief reiskosten in heel Nederland

Studiosessie

145 vanaf
 • 1 persoon in de studio
 • Inclusief minimaal 6 digitale bestanden in hoge resolutie en zorgvuldig nabewerkt
 • Meerdere personen mogelijk tegen meerprijs

Tijdens een fotoshoot hoef je vooral niet bang te zijn dat je constant moet poseren. Af en toe zijn foto’s waarbij je heerlijk lachend in de camera kijkt, heel leuk. Maar het is veel leuker als we er gewoon een gezellige tijd van maken waarbij ik je af en toe opdrachtjes geef.

Of je nu een fotoshoot boekt in je eentje, of voor je hele gezin, we maken er een leuk avontuur van! Zo heb je achteraf niet alleen gave foto’s, maar is de fotoshoot zelf ook een leuke herinnering! 

Liever eerst nog wat meer informatie?

Veelgestelde vragen

Een overzicht met handige antwoorden op vragen die jij wellicht ook hebt!

Absoluut niet! Het is juist hartstikke goed als je je hierdoor niet laat afschrikken. Daarnaast ben ik geen schoolfotograaf die recht voor je gaat zitten en je forceert om te lachen. We maken er gewoon een gezellige tijd van met elkaar en hierdoor komen de spontane foto’s vanzelf.

Mocht ik je hiermee nog niet gerustgesteld hebben, dan hoop ik dat tijdens de shoot snel te kunnen doen! 

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, kenmerken mijn foto’s zich door een warme stijl. Het is daarom niet zo handig om felle kleuren te dragen tijdens een shoot. Warme kleuren en neutrale kleuren doen het altijd goed. Verder is het vooral belangrijk om kleren aan te doen waar je je fijn in voelt. Niets is vervelender dan je ongemakkelijk te voelen door je kleding. 

Boek je een studiosessie dan zou ik drukke printjes afraden. Door de donkere achtergronden gaat dit heel erg opvallen, terwijl jíj juist op moet vallen! 

Boek je een shoot met meerdere mensen dan is het goed om de kleuren op elkaar af te stemmen en probeer drukke printjes dan ook te vermijden. 

Een studiosessie vindt per definitie plaats bij mij in de studio in Middenmeer (Noord-Holland). Een fotoshoot vindt altijd plaats op locatie. Dat kan binnen of buiten zijn en overal in Nederland! Tijdens het boekingsproces bespreken we met elkaar waar we de shoot laten plaats vinden. 

Daarnaast is een studiosessie in principe bedoeld voor 1 persoon, tenzij je meer mensen bij boekt. Een fotoshoot is voor 1-8 personen en kan dus altijd van alles zijn: een zwangerschapsshoot, gezinsreportage, loveshoot, newbornshoot enzovoort.

Als je een studiosessie of fotoshoot boekt, komt de factuur in ieder geval voordat je de foto’s krijgt en moet deze ook betaald zijn voordat je de foto’s krijgt. 

Bij een bruidsreportage wordt er eerst een aanbetaling gestuurd. Zodra deze betaald is, staat onze overeenkomst officieel vast en houd ik de datum voor jullie vrij. Het overige bedrag wordt gefactureerd nadat alle kosten bekend zijn. Misschien wil je uiteindelijk bijvoorbeeld wel extra pagina’s toevoegen aan het trouwalbum, dus daarom krijg je deze factuur achteraf. 

Je krijgt de foto’s in hoge resolutie, zodat je zelf bijvoorbeeld een mooie vergroting kunt kopen, zonder dat dit problemen geeft.

Zodra de foto’s af zijn krijg je een online link toegestuurd waarmee je de foto’s kunt bekijken en downloaden. Iedereen met een link kan de foto’s zien. Verder is deze pagina privé zodat jullie zelf kunnen bepalen wie de foto’s wel op niet mag zien.

De foto’s worden aangeleverd zonder logo, maar je mag foto’s alleen online zetten met mijn bedrijfsnaam erbij. Als fotograaf heb ik daar recht op en het is daarom zelfs illegaal om dit niet te doen!