Achter de lens sta ik: Willeke. Gezellig, rustig – maar ook een beetje gek, natuurliefhebber, wereldverbeteraar en ook niet onbelangrijk: afgestudeerd aan de kunstacademie in Amsterdam. Hier heb ik de opleiding tot docente beeldende kunst en vormgeving gevolgd en mij richting het afstuderen steeds meer gespecialiseerd in fotografie.

Naast fotograaf ben ik ook Docent Kunst. Hierdoor houd ik mij voortdurend bezig met het ontwikkelen van mijn eigen beeldtaal. Daarin wil ik origineel, artistiek, kleurrijk en persoonlijk zijn. 

Met mijn camera leg ik graag de mooie dingen vast die er om ons heen te zien zijn. Naast het fotograferen van natuur, architectuur en wat dan ook, richt ik mij met Willeke Photography daarom op bruidsfotografie en lifestyle-shoots. Ieder mens en elk liefdesverhaal is uniek en mooi. Dát wil ik graag vastleggen en met jullie delen. 

Tijdens een shoot vind ik een ongedwongen sfeer heel belangrijk. Zie de fotoshoot als een gezellig uitje waar ruimte is voor ontspanning, gekke ingevingen en emotie. Hoe meer jullie jezelf zijn, hoe meer de foto’s laten zien wie jullie zijn en wat bij jullie past. De foto’s zijn voor jullie, dus pak je moment en bovenal: geniet!

Een foto maken doe ik niet alleen, dat doen we samen! 

Enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op via de mail, stuur een berichtje op Facebook / Instagram of waag eens een belletje!

Hopelijk tot snel!

Liefs Willeke

Spontane foto's